Wat is Office 365?

Office 365 voor bedrijven

abonnementsservice

ABONNEMENTSSERVICE

Office 365 is een abonnementsservice in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Door applicaties zoals Excel en Outlook te combineren met krachtige cloudservices zoals OneDrive en Microsoft Teams, kan iedereen op elk apparaat van alles maken en delen dankzij Office 365.

Desktoptoepassingen

DESKTOPTOEPASSINGEN

Dankzij vertrouwde desktoptoepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint kun je met verschillende apparaten, platforms en teams content maken en samenwerken. Daarnaast helpen de mobiele en webversies van Office-desktoptoepassingen je overal meer gedaan te krijgen terwijl je onlinebestanden veilig blijven. Of je nu online of offline werkt op een desktop, tablet of telefoon, Office 365 is er altijd voor jou.

Zakelijke e-mail en agenda

ZAKELIJKE EMAIL EN AGENDA

E-mail helpt je een gesprek te beginnen op een vertrouwde plek. Met een Postvak IN van de groep, groepsagenda en groepsgesprek kunnen teams zelf organiseren en werken. Ze kunnen bestanden delen als cloudbijlagen in e-mail en nadruk leggen op belangrijke gesprekken met @vermeldingen.

Bestanden opslaan en delen

BESTANDEN DELEN

Verbind je werknemers met hun inhoud door het opslaan en delen van bestanden. Cloudopslag maakt het eenvoudig bestanden op te slaan, te synchroniseren en te delen, zodat iedereen er zelfverzekerd en veilig toegang toe kan krijgen. Beheer gedeelde documenten en houd ze binnen handbereik, waar je ook bent, met een mobiele app die jou met gedeelde inhoud verbindt.

Online vergaderingen en spraak voor bedrijven

ONLINE VERGADERINGEN

Bel, vergader en communiceer op afstand en in realtime dankzij onlinevergaderingen met audio, HD-video, chatberichten en schermdeling. Voor geavanceerde, cloudgebaseerde communicatiebehoeften kun je vergaderen, bellen en sms’en op vele verschillende audioapparaten en IP-telefoons.

Een hub voor samenwerken in teams

EEN HUB VOOR SAMENWERKEN IN TEAMS

Microsoft Teams is een hub voor samenwerken in teams met aanpasbare opties, beveiliging en ingebouwde toegang tot vertrouwde Office 365-apps. Breng alle chats, vergaderingen, bestanden en apps van je team samen, zodat je gemakkelijk contact kunt leggen met de mensen met wie je regelmatig aan belangrijke projecten samenwerkt.


Je Office overal bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, je kunt altijd beschikken over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Office-toepassingen —maandelijks geüpdatet met exclusieve functies en beveiligingsverbeteringen—kun je bestanden maken, bewerken en delen vanaf je pc of Mac, of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat met wie dan ook en in real time.

Hulpprogramma's voor de professional

Neem de naam van je bedrijf op in je zakelijke e-mailadres en vergroot zo je naamsbekendheid. Promoot je bedrijf met toegesneden, eenvoudig te maken marketingmaterialen. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Hulpmiddelen om je bedrijf mee te beheren

Geef je bedrijf een stimulans met hulpmiddelen om klantrelaties te beheren. Beheer je bedrijf beter met eenvoudige manieren om klantafspraken te beheren.

Hulpmiddelen voor teamwerk

Met 1 TB aan cloudopslag per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen, vanaf elke plek, wanneer je wilt. Met HD-video voor meerdere partijen, het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchat, ben je altijd gesynchroniseerd met je team.

Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer

Met stapsgewijze begeleiding kun je eenvoudig gebruikers instellen en snel services gebruiken. Je hebt vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum, om daar services te beheren. Daarnaast hoef je je in Office 365 geen zorgen te maken over IT met 24 x 7 ondersteuning, je services zijn altijd beschikbaar en up-to-date.